Hesabım
    Cuba Gooding Jr.’lı “Bayou Caviar”dan Fragman Var!

    Cuba Gooding Jr. "Bayou Caviar" ile beyaz perdeye geri dönüyor.

    2014 yılından bu yana beyaz perdeden uzak kalan Oscar ödüllü oyuncu Cuba Gooding Jr.’ın başrolünü, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği bağımsız drama filmi “Bayou Caviar”ın ilk fragmanı ve posteri yayınlandı.

    Başrol isme filmde “X-Men” filmlerinin Jean Grey’i Famke Janssen, Oscar ve Altın Küre ödüllü usta aktör Richard Dreyfuss, “Scorpion” dizisinden tanıdığımız Katharine McPhee, Lia Marie Johnson, Gregg Bello, Shane CallahanKen Lerner ve “24: Legacy” dizisinde izlediğimiz James Moses Black gibi isimler eşlik ediyor. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    Louisiana’da geçen ve bir seks, cinayet ve intikam hikayesi anlatan “Bayou Caviar”, Rodney (Cuba Gooding Jr.) adında eski bir boks şampiyonuna odaklanıyor. Artık basit bir hayat süren Rodney, bir gece kulübünde güvenlik elemanı olarak çalışmaktadır. Eski boksörün yolu yaşlı bir Rus gangster (Richard Dreyfuss) ile kesiştiğinde hayatı basit olmaktan çıkar. Gangster, Rodney’den ortağının damadını müstehcen bir kaset ile alaşağı etmesini ister. Rodney’nin bu konuda fotoğrafçı Nic’ten (Famke Janssen) yardım alması gerekir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top