Hesabım
    Addams Ailesi Animasyonundan Yeni Kadro Gelişmesi!

    Addams Ailesi animasyon filminin kadrosuna Elsie Fisher katıldı.

    Addams Ailesi animasyonunun kadrosu genişliyor. Beyaz perdedeki ilk macerasında Christina Ricci, Anjelica HustonRaúl Juliá ve Jimmy Workman'in hayat verdiği ürkütücü ancak sevimli aile bu kez animasyon olarak karşımıza çıkıyor. Filmin seslendirme kadrosunda Eighth Grade'in genç yıldızı Elsie Fisher da yer alacak. 15 yaşındaki genç oyuncu, Addams ailesinin baş düşmanı Margaux'un kızı Parker Needler'a hayat verecek.

    Karikatürist Charles Addams tarafından yaratılan aynı ada sahip karikatür karakterlerinden beyaz perdeye uyarlanan yeni nesil Addams Ailesi'nin seslendirme kadrosunda başı çeken isimler şöyle; Altın Küre ödüllü Oscar Isaac (Gomez Addams), Akademi ödüllü Charlize Theron (Morticia Addams), genç yaşına rağmen Hollywood'un tanınan yüzlerinden biri haline gelen Chloë Grace Moretz (Wednesday Addams), Stranger Things ve O gibi fenomen hale gelen yapımların 15 yaşındaki yıldızı Finn Wolfhard (Pugsley Addams), komedyen ve oyuncu Nick Kroll (Fester), Grammy ödüllü Bette Midler (Büyükanne) ve Akademi ödüllü Allison Janney (Margaux Needler).

    Conrad Vernon ve Greg Tiernan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu animasyon film, geniş aileleri için Addams tarzı büyük bir kutlama hazırlamakta olan aile üyelerini, kurnaz bir reality show sunucusu ile karşı karşıya getiriyor.

    Kocasına ve çocuklarına kendini adamış bir kadın olan Morticia, ailesini bir arada tutan soluk tutkaldır. Güler yüzlü, kötücül ve tutkulu bir şekilde karısına aşık olan aile babası Gomez, her zaman girişimci ruhunu korumaktadır. Ailenin çocukları da oldukça şahsına münhasır bireylerdir. Uzun örgüleri ve iğneleyici mizahı ile zeki genç kız Wednesday ve bulabileceği en büyük tehdit ve tehlikelerin peşinden koşan 10 yaşındaki Pugsley. Ancak evin bireyleri bunlarla sınırlı değildir. Ailenin çılgın macası Fester iyi huylu, neşeli ve her şekilde kargaşaya yol açabilirken, Büyükanne ise yarasalar ve kafatasları gibi şekiller vererek pişirdiği şekerli kurabiyeleri seven torunlarına tapar. Aile yaklaşan kutlamaları için hazırlıkların ortasındayken, Margaux Needler ortaya çıkar. Margaux Needler sevilen bir reality-show programının kraliçesidir ve banliyö tipi pastel mükemmelliğe kendini adamıştır. Bu iki farklı cephenin karşılaşması nasıl sonuçlanacaktır?...

    Merakla beklenen animasyon film 11 Ekim 2019'da Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top