Hesabım
    Katil Charles Manson’ı Konu Alan “Charlie Says” Filminden Yeni Görsel Geldi!

    “Charlie Says” filminin başrolünü Matt Smith üstleniyor.

    Katil ve tarikat lideri Charles Manson ve üç müridini konu alan biyografik suç ve drama filmi “Charlie Says”ten yeni bir görsel yayınlandı.

    Doctor Who” dizisinin 11. Doktor’u olarak hafızalara kazınan, “The Crown” dizisinin Emmy adayı yıldızı Matt Smith’in başrolünü üstlendiği filmde, “Game of Thrones”un Gilly’si Hannah Murray, “Assassination Nation” filminde izlediğimiz Suki Waterhouse, Sosie Bacon, Marianne Rendon, Merritt Wever, Chace Crawford, Annabeth Gish, Kayli Carter ve Grace Van Dien gibi isimler yer alıyor. “Amerikan Sapığı” filmiyle tanınan Mary Harron yönetmen koltuğuna geçerken, senaryoya Guinevere Turner imza atıyor. Prömiyerini bu hafta Venedik Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin önümüzdeki sene sinema salonlarına uğraması bekleniyor.

    Üç genç kadın, ünlü Manson cinayetleri davası sonucunda idam cezasına çarptırılır. Fakat 1972 yılında Kaliforniya’da idam cezası kaldırıldığı için üçlünün cezası müebbet hapse çevrilir. Genç bir yüksek lisans öğrencisi mahkumlara ders vermek için hapishaneye gider ve onunla birlikte, dehşet verici suçlarının gerçekliğiyle yüzleşen kadınların geçirdikleri dönüşüme tanıklık ederiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top