Hesabım
    Cem Yılmaz'ın "Karakomik Filmler"inde Kim Kimdir?

    Cem Yılmaz'ın "Karakomik Filmler"inde roller belli oldu.

    Cem Yılmaz'ın yeni film serisi Karakomik Filmler'de kim kimdir? Ünlü komedyen Cem Yılmaz imzalı iki filmlik serinin ilk halkası için hazırlıklar başladı. Serinin ilk parçasının ilk filmi Kaçamak'tan yeni bilgiler geldi. Sevilen komedyenin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, filmdeki oyuncuların kimleri canlandıracağı da yer alıyor. Çekimlerin Kuzkaya'da sürdüğü de görebiliyor.

    "Kaçamak"ta boy göstereceğini bildiğimiz isimler şu an için Ozan GüvenÖzkan UğurCan YılmazZafer Algöz ve Necip Memili. Zira görselde yer alan isimler bu oyunculara ait. Yılmaz'ın paylaşımına göre kendisi Alpay ismindeki bir karakteri canlandırırken, kardeşi de Aytaç karakterine hayat verecek. Özkan Uğur'un İbrahim, Zafer Algöz'ün Nevzat karakterlerine hayat vereceği filmde Memili ise Neco'yu canlandıracak. Lucky karakteri ise şu an için bir muamma...

    Birbirinden bağımsız iki farklı senaryoya sahip olan filmlerin çekimleri eş zamanlı olarak gerçekleşecek. Oyuncuların her iki filmde de farklı karakterlerle seyirci karşısına çıkacağı yapım için ekip İstanbul ve Bodrum’da çekimlere devam edecek. Seyirci tek bilet ile ilk yarı bir film, ikinci yarı diğer film şeklinde izleyebilecek. Bu özellikleriyle "Karakomik Filmler" dünyada bir ilke imza atacak.

    Filmde Kahpe Bizans filmi ve Ruhsar dizisi ile seyircilerin gönlünü kazanan, son olarak 7Yüz'ün "Büyük Günahlar" bölümünde cesur bir rolle karşımıza çıkan Cem emektar oyuncu Cem DavranNilperi ŞahinkayaUraz KaygılaroğluCemre Ebuzziya, usta sanatçı Mazhar Alanson, Yılmaz'ın sevgilisi Defne Samyeli ve Samyeli'nin kızı Deren Talu da kadrodaki ünlü isimlere eşlik ediyor.

    Yapımcılığını NuLook ve Cmylmz Fikirsanat’ın üstlendiği, senaryosunda da Yılmaz'ın imzası bulunan "Karakomik Filmler" 18 Ocak 2019'da seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top