Hesabım
    "El Royale'de Zor Zamanlar"dan Yeni Kareler!

    "El Royale'de Zor Zamanlar"ın yeni kareleri geldi.

    El Royale'de Zor Zamanlar'dan yeni görseller geldi. Türlü türlü gizemli karakterle dolu yepyeni gizem gerilim filmi, çarpıcı renk kullanımı ve karizmatik karakteri öne çıkan bir macera vadediyor. 2012 yapımı korku filmi “Dehşet Kapanı” ile adından bolca söz ettiren Drew Goddard filmin hem yönetmenliğini hem de senaryosunu üstleniyor. Filmden gelen yeni karelerin ilkinde, Chris Hemsworth'ün canlandırdığı tarikat lideri Billy Lee'yi masanın üzerine bir tomar para yığarken görüyoruz. Karşısındakiler ise bağlı durumda görünüyor.

    Empire

    Filmin konusu; Karanlık geçmişleri olan yedi yabancı farklı yerlerden, farklı hikayelerle yola çıkmışlardır. 1960'larda hepsi Tahoe Gölü’ndeki yıkık bir otel olan El Royale Oteli'nde bir araya gelirler. Hepsinin birbirinden sakladıkları ve geçmişe gömmeye çalıştıkları önemli sırları vardır. Bu gece her şeyin sonudur ve onların geçmişleriyle yüzleşip kendilerini kurtarabilmeleri için son bir şansları vardır. Geçmişin acı verici yaralarına rağmen bunu yapabilecekler midir?

    Gelen ikinci karede ise Jeff Bridges'ın canlandırdığı Daniel Flynn ve otelin görevlilerinden birine hayat veren Lewis Pullman'ı görüyoruz.

    Empire

    Marvel Sinematik Evreni’nin Thor’u olarak tanıdığımız Chris Hemsworth, Oscar ve Altın Küre ödüllü usta oyuncu Jeff Bridges, bu yıl “Dul Kadınlar” filminde izleyeceğimiz Cynthia Erivo, “Fifty Shades” serisinin yıldızı Dakota Johnson, “Mad Men”in 2 Altın Küre ödüllü başrolü Jon Hamm gibi isimleri unutamayacakları bir gece için otele kaydettiren filmin kadrosunda Cailee SpaenyLewis Pullman ve “Parks and Recreation” ile tanınan Nick Offerman da yer alıyor. 

    “El Royale'de Zor Zamanlar” ülkemizde 12 Ekim’de gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top