Hesabım
    "Baba Nerdesin Kayboldum" Geliyor!

    "Baba Nerdesin Kayboldum" seyircisiyle buluşmak için geri sayımda...

    Baba Nerdesin Kayboldum için geri sayım başladı. Bireysel bir hikaye üzerinden seyircilerinin yüreğine dokunan ve herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği yerli dram filmi, "Baba Nerdesin Kayboldum" 7 Eylül’de sinemalarımıza konuk olacak.

    Ahmet Karaman'ın yönetmen koltuğunu ve senaryosunu üstlendiği film, içsel şeytanlarıyla uğraşan bir adamın kendini arayış hikayesi, herkesin hayatında var olan karakterlerin arasında süregeliyor. 

    Aşkın yıllardır sinema sektöründe çalışan bir adamdır. Ancak bir türlü hayal ettiği yerlere gelememiş ve olmak istediği kişi olamamıştır. Hayal kırıklığı içinde yaşayan Aşkın'a bir kötü haber de memleketten gelir. Babası vefat etmiştir. Aşkın, babasının ölümünün ardından memleketine geri döner. Aşkın bir yandan babasının ölümünün acısını çekerken bir yandan da yıllar önce reddettiği hayatına geri dönmesinin yıkımını yaşar. Kendisine sürekli yeni bir yer arayan Aşkın; ailesi, yakın arkadaşı Ali ve onu değiştirmeyi kendisine görev edinmiş Oya arasında yeni bir hayat kurmaya çalışır. Aşkın, değiştirmek istediği bu dünyada düşlediği hayatı kurabilecek midir?...

    Fenomen hale gelen Aşk-ı Memnu dizisinin Beşir'i olarak tanıdığımız Baran Akbulut’un başrolünü üstlendiği filmin kadrosunda güzel oyuncu Yıldız Çağrı AtiksoyYiğit Kirazcı, “Tabula Rosa” filminde boy göstermiş olan Bestemsu ÖzdemirTomris Çetinel ve Murat Göksu da yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top