Hesabım
    "Spider-Man: Far From Home"dan Set Videosu Var!

    "Spider-Man: Far From Home" setinden Samuel L. Jackson ve Cobie Smulders'lı video geldi.

    Spider-Man: Far From Home'dan ilk set karesi geldi. Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen gelecek projelerinden olan filmin setinden gelen videoda Nick Fury olarak tanıdığımız usta oyuncu Samuel L. Jackson ve Ajan Maria Hill karakterine hayat veren Cobie Smulders boy gösteriyor. Avengers: Infinity War filminin sonunda olanlar göz önünde bulundurulursa, iki filmin ortasında olacak olan Avengers 4 pek çok şeyi değiştirecek gibi...

    Çekimleri son sürat devam eden “Spider-Man: Far From Home”da genç İngiliz oyuncu Tom Holland bir kez daha Peter Parker olarak karşımıza çıkıyor. Stan Lee'nin "hayallerimde canlandırdığım Peter Parker" olarak nitelediği genç oyuncuya kadroda May Hala olarak Marisa Tomei, Ned olarak Jacob Batalon, Michelle Jones olarak Zendaya ve ilk filmin kötüsü Vulture olarak Michael Keaton eşlik ediyor.  Oscar adayı Jake Gyllenhaal'u kötü adam Mysterio olarak izleyeceğimiz filmde, komedyen J.B. Smoove ve Türk asıllı Alman oyuncu Numan Acar da boy gösterecek.

    Tüm dünyada 880 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek Marvel Sinematik Evreni’nin en çok kazanan 7. filmi olan “Örümcek-Adam: Eve Dönüş”ün devam halkası olacak olan filmde genç Peter'ı bu kez eğitim için Avrupa'ya giderken göreceğiz. Amerikalı delikanlı eğitimi için öğrenci değişim programı ile İngiltere'ye gidecek.

    Senaryosunda Chris McKenna ve Erik Sommers ikilisinin imzası bulunan devam halkasının yönetmenliğini ilk filmin yönetmeni Jon Watts üstleniyor. Film ülkemizde 5 Temmuz 2019’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top