Hesabım
    Mark Wahlberg ve Rose Byrne’lü “Instant Family”den İlk Fragman!

    Komedi filmi "Instant Family"den ilk fragman geldi.

    Son zamanlarda aksiyon filmlerinde izlemeye alıştığımız iki Oscar adayı Mark Wahlberg ve “Damages” dizisinin iki Altın Küre adayı yıldızı Rose Byrne’ü buluşturan komedi filmi “Instant Family”nin ilk fragmanı yayınlandı.

    Skor Peşinde”, “Patrondan Kurtulma Sanatı 2” ve “Babalar Savaşıyor” filmleriyle tanınan Sean Anders’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Oscar ödüllü Octavia Spencer, Emmy adayı Tig Notaro, “Transformers 5: Son Şövalye” ve “Sicario: Day of the Soldado”nun genç yıldızı Isabela Moner ve üç Emmy ödüllü Margo Martindale gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosuna ise yönetmen Anders ve John Morris imza atıyor.

    Pete (Mark Wahlberg) ve Ellie (Rose Byrne) çifti bir aile kurmaya karar verdiğinde koruyucu aile olarak evlat edinme yoluna başvurur. Amaçları küçük bir çocuğu evlat edinmektir ancak birbirinden tatlı üç kardeş görünce fikirleri değişir. Kardeşlerin en büyüğü asi bir kız olan 15 yaşındaki Lizzy’dir (Isabela Moner). Çift kendilerini bir gecede üç çocuklu bir aile olarak bulur. Pete ve Ellie, artık bir aile olma umuduyla, nasıl ebeveynlik yapılması gerektiğini öğrenmek zorundadır.

    “Instant Family” ülkemizde 1 Şubat 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top