Hesabım
    Chris Pine'lı "Outlaw King"ten Yeni Kare Geldi!

    Chris Pine başrollü tarih dramı "Outlaw King"den yeni bir kare var.

    Outlaw King'ten yeni bir I. Robert karesi geldi. “Star Trek” serisinin Kaptan Kirk’ü ve “Wonder Woman”ın Steve Trevor’ı olarak tanıdığımız Emmy adayı aktör Chris Pine’ın başrolünü üstlendiği biyografik savaş filminde, I. Robert'ın mağlup bir soyludan, kanun kaçağı bir kahramana dönüşmesinin gerçek hikayesini izleyeceğiz. Filmden gelen yeni karede Pine'ı dizlerinin üstüne çökmüş, başına tacı konulurken görüyoruz. 

    Altın Küre ödüllü Aaron Taylor-Johnson, “Lady Macbeth”in yıldızı Florence Pugh, “Game of Thrones”un Stannis Baratheon’ı Stephen DillaneBilly HowleTony CurranJames Cosmo ve Sam Spruell gibi isimleri kadrosunda bulunduran yapım, prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali’nin açılış filmi olarak gerçekleştirecek.

    Empire

    14. yüzyılın İskoçyası’nda yaşanan gerçek bir hikayeyi konu alan "Outlaw King", İngiltere kralı I. Edward’ın Orta Çağ İskoçyası’nı işgali sırasında Robert the Bruce’un verdiği mücadelenin ve fedakarlıklarının hikayesini anlatıyor. Robert, 1300'lü yılların başlarında İskoç bağımsızlığı için İngiltere'ye karşı onurlu bir savaş verir. Bu mücadelesinin sonunda da İskoçya Kralı olmaya hak kazanır. Ancak I. Robert'ın gözü tahtta ve altında değildir. Olabilecek ağır sonuçlarına rağmen Robert İskoç tacını giydikten sonra bir grup hırslı askeri toplayarak acımasız krala ve onun dengesiz oğlu olan Galler Prensi’ne karşı savaşmaya başlar. Bruce kendisininkine oranla daha büyük ve daha iyi donanımlı olan işgalci İngiliz ordusunu yenmek için kurnazlığını ve cesaretini kullanmak zorundadır...

    I. Robert'ın hayat hikayesinden çok 1307 yılında gerçekleşen Loudoun Tepesi Savaşı'na temel olan bir yıllık zaman dilimine odaklanacak olan film, İskoçya'nın en büyük ikinci arazi sahibiyken ülkesinin özgürlüğü için her şeyden vazgeçen kahramanı samimiyetle beyaz perdeye aktaracak.

    Pine ile Hell Or High Water filminde birlikte çalışan, Gümüş ayı ödüllü İngiliz yönetmen David Mackenzie'nin yönetmenliğini üstlendiğii "Outlaw King" 9 Kasım’da Netflix’te izleyicilerin beğenisine sunulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top