Hesabım
    Yeni “Assassination Nation” Fragmanında Ortalık Karışıyor!

    Gerilim filmi "Assassination Nation"dan yeni bir fragman geldi.

    Prömiyerini gerçekleştirdiği Sundance’ten sonra, bu hafta da Toronto Uluslararası Film Festivali’nde sinema severlerin karşısına çıkmaya hazırlanan gerilim filmi “Assassination Nation”ın ikinci red band fragmanı yayınlandı.

    Yönetmenliğini ve senaristliğini 2011 yapımı “Another Happy Day” ile hatırlanan Sam Levinson’ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Odessa YoungBella ThorneBill SkarsgardSuki WaterhouseHari NefAnika Noni RoseColman DomingoMaude ApatowKelvin Harrison Jr. ve Joel McHale gibi isimler yer alıyor.

    Lise son sınıf öğrencisi Lily ve en yakın arkadaşları tıpkı hepimiz gibi mesajlaştıkları, paylaşımlar yaptıkları, selfie çektikleri ve sohbet ettikleri bir dünya içinde yaşıyordur. Provokatör biri, herkesin özel yaşamlarıyla ilgili bilgileri internette paylaşmaya başlayınca ufak Salem şehrinde kıyamet kopar. Paylaşılan bilgiler arasında tarayıcı geçmişleri, özel mesajlaşmalar, yasa dışı indirmeler, gizli grup mesajlaşmaları ve çok çok daha kötü ayrıntılar vardır. İnsanlar öfkelenir. Hem de “çılgın cinayet ekipleri” kuracak kadar öfkelenirler. Lily de kendini tüm bunların tam ortasında bulur.

    “Assassination Nation” Amerika’da 21 Eylül’de gösterime girecek. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top