Hesabım
    “Ölümcül Makineler”in Müzikleri Junkie XL’e Emanet!

    Fantastik bilim kurgu filminin yapımcıları arasında yönetmen Peter Jackson bulunuyor.

    Sessiz sessiz vizyona yaklaşan fantastik bilim kurgu filmi “Ölümcül Makineler”in müzikleri emin ellerde! “Mad Max: Fury Road”, “Deadpool” ve “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” gibi filmlerin müziklerine imza atan Hollandalı besteci Junkie XL, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla “Ölümcül Makineler”in müzikleri üzerinde çalıştığını duyurdu.

    Yüzüklerin Efendisi” ve “Hobbit” serileriyle tanıdığımız üç Oscar ödüllü usta yönetmen Peter Jackson’ın senaristliğini ve yapımcılığını üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Robert Sheehan, Hera Hilmar, Aaron Jackson, Ronan Raftery, Stephen Lang, Hugo Weaving, Menik Gooneratne, Patrick Malahide, Colin SalmonPatrick Malahide ve Rege-Jean Page yer alıyor. Yönetmen koltuğuna ise ilk filmine imza atan Oscar ödüllü görsel efekt uzmanı Christian Rivers geçiyor.

    Medeniyet, büyük bir olayla yıkıldıktan binlerce yıl sonra insanlık yeni bir yaşam biçimine adapte olmuştur. Devasa hareketli şehirler dünyada dolaşarak kendilerinden güçsüz kasabaları yağmalamaktadır. Londra'nın küçük şehirlerinden birinin Alt Katman’ından gelen Tom Natsworthy, tehlikeli kaçak Hester Shaw'la karşılaştıktan sonra hayatta kalabilmek için savaşmaktadır. Yollarının kesişmesi beklenmedik olan bu ikilinin kurduğu ihtimal dışı ortaklık, dünyanın kaderini değiştirecektir.

    “Ölümcül Makineler” 14 Aralık’ta sinemalarımıza konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top