Hesabım
    Marvel'dan Daha Çok Kadın Süper Kahraman Filmi Gelecek!

    Marvel Studios'un başkanı Kevin Feige, ajandalarında daha çok kadın süper kahraman filmi olduğunu doğruladı.

    Marvel'dan beklenen kadın süper kahraman filmi doğrulaması geldi! Gizli Dünya filmindeki performansıyla Oscar ödülüne layık görülen güzel oyuncu Brie Larson'ın Marvel evreninin en güçlü kahramanına hayat vereceği Captain Marvel'ın ardından yeni kadın süper kahraman filmleri de Marvel Sinematik Evreni'ne katılacak. Marvel Studios başkanı Kevin Feige Entertainment Weekly'e verdiği röportajda, daha çok kadın başrollü süper kahraman filmi için hazırlıklara başladıklarını belirtti.

    "Kaptan Marvel ve yakın gelecekte duyurulacak birçok film düşünüldüğünde, bir kadın karakter liderliğindeki süper kahraman filmlerinin bir yenilik değil bir norm olacağı zamanı merak ediyorum. Ve bu, 'Hey, bir kadın kahraman' durumundan çok 'Hey, bu ne hakkında? Bu karakter kim? Bu çok heyecanlı' durumunda olacak. Bence bunu yapabiliriz." diyen Feige, solo kadın süper kahraman filmlerinin sektöre girmesinin neden bu kadar uzun sürdüğü sorusunu da yanıtladı. Feige bunun bir çok sebebi olduğunu ve kadın süper kahraman filmlerinin gişe başarısı sağlayamadığına dair saçma bir algının da bunlardan biri olduğunu belirtti.

    Feige, "Bence pek çok neden var, bunlardan biri de kadın başrollü bir süper kahraman filminin 15 yıl önce gişe yapamamış olması üzerine hala süre gelen yanlış algı. Benim düşünceme göre o filmler kadın kahraman başrollü oldukları için başarısız oldular, iyi filmler olmadıkları için değil." dedi.

    Merakla beklenen yeni Marvel filmi Captain Marvel bir kadın -Anna Boden- tarafından yönetilen ilk Marvel filmi olacak. Ve süper kahraman filmlerini üretmeye devam etmek için daha fazla kadın yönetmenle çalışmak, Feige'nin bolca yapmayı planladığı bir şey. "Captain Marvel", 8 Mart 2019 tarihinde sinemalarımıza uğrayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top