Hesabım
    Tom Holland ve Chris Evans "The Devil All the Time"da mı?

    Marvel yıldızlarının ismi "The Devil All the Time" filmi için geçiyor.

    Tom Holland ve Chris Evans'ın adı The Devil All the Time'da geçiyor! Marvel Sinematik Evreni'nde Avengers ekibinde yer alan güçlü Kaptan Amerika ve yetenekli Örümcek Adam, gerilim filmi "The Devil All the Time"da bir araya gelebilir. Deadline'da yer alan habere göre ikili, son olarak Soygun ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Robert Pattinson ve Alis Harikalar Diyarında'nın yıldızı Mia Wasikowska ve Tracy Letts ile birlikte boy gösterebilir.

    Donald Ray Pollock’un 2011 basımı aynı isimli romanına dayanacak olan gerilim filminin yönetmen koltuğunu ise The Sinner dizisinin Cannes Film Festivali'nden ödül alan yönetmeni Antonio Campos üstlenecek. Filmin senaryosunda yönetmenle birlikte Paulo Campos'un imzası olacak.

    Ohio ve Bati Virginia'da geçen hikayede, farklı geçmişlerden gelen tuhaf bir grup insanın hayatı konu ediliyor. Filmdeki karakterlerden biri, Güney Pasifik’teki katliamda işkence gören eski asker Willard Russell'dır. Güzel karısı Charlotte’u kanserden kaybetmiş olan yaslı adam, bütün totemlerine ve dualarına rağmen onu kurtaramamış olmanın suçluluğunu taşımaktadır. Seri katil bir çift olan Carl ve Sandy Henderson, uygun modeller bulup Amerika’nın otoyollarında fotoğraflarını çekip ardından onları öldürmek için diyar diyar gezmektedir. İnancı test edilen bir din adamı olan Roy ve fiziksel engelli, gitar sever yardımcısı Theodore ise çiğnedikleri kanundan kaçmaktadırlar. Tüm bunların ortasında ise William ve Charlotte'un yetim kalan oğulları Arvin Eugene Russell vardır. Kendisini birbirinden oldukça farklı olan bu insanların ortasında bulan genç adam, okulda zorbaların hedefi olan çocuktan şiddete meyilli bir adama dönüşmüştür. İkinci Dünya Savaşı'nın sonundan 1960'lara kadar bu karakterlerin hayatları nasıl bir hal alacaktır?...

    Evans'ın yozlaşmış bir şerif yardımcısını canlandırması planlanan filmde Holland ise asi Arvin'e hayat verecek. Pattinson ise din adamı Roy olacak. On yıllara yayılan bu hikayede farklı karakterler bir araya geliyor ve hikaye akışını sağlıyor. 2019 Şubat'ında çekimlerine başlanması planlanan filmin yapımcılığını ise Randall Poster, ünlü oyuncu Jake Gyllenhaal ve Ninestories Productions'tan Riva Marker üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top