Hesabım
    Jack Black ve Cate Blanchett’lı “Eski Evdeki Büyülü Saat”in IMAX Posteri Yayınlandı!

    Fantastik macera filmi 21 Eylül’de sinemalarımıza konuk olacak.

    Komedi filmlerinin sevilen yüzü Jack Black ve iki Oscar ödüllü Cate Blanchett’ı buluşturan fantastik macera filmi “Eski Evdeki Büyülü Saat”in IMAX posteri görücüye çıktı.

    Daha çok korku filmleriyle tanınan ve bu sene “Öldürme Arzusu” ile karşımıza çıkan Eli Roth’un yönetmen koltuğuna geçtiği film, oyuncu kadrosunda genç yetenek Owen Vaccaro, “Twin Peaks”in Altın Küre ödüllü yıldızı Kyle MacLachlanRenée Elise Goldsberry ve Sunny Suljic gibi isimleri ağırlıyor. John Bellairs'in 1973 yılında yayınlanan aynı isimli çocuk kitabından beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosuna Eric Kripke imza atıyor.

    10 yaşındaki Lewis Barnavelt yetim kalmıştır ve gizemli amcasıyla yaşamak için Michigan'a taşınmak zorunda kalır. Amcası Jonathan ve onun sevgi dolu komşusu Bayan Zimmerman ile yeni hayatına alışmaya çalışırken amcasının bir büyücü olduğunu öğrenir. Kendini sihir dünyasının içinde bulan Lewis de büyücülüğü öğrenmeye başlar. Ancak kötü kalpli büyücü Isaac Izard ve onun kıyamet günü için geri sayımda olan büyülü saati, renkli ev hayatında soğuk rüzgarlar estirir. Saati tamamlayamadan ölen kötü büyücü, saati Lewis ve amcasının yaşadığı eve gizlemiştir. Lewis, amcası ve komşuları kıyamet kopmadan ve Izard'ın eşi Selena'dan önce, sonsuz tüneller ve geçitlerle bezenmiş olan evde gizli saati bulmak zorundadır.

    “Eski Evdeki Büyülü Saat” ülkemizde 21 Eylül’de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top