Hesabım
    Gerilim Filmi “We Summon the Darkness” Başrollerini Belirledi!

    Filmin başrolleri için Alexandra Daddario ve Keean Johnson ikilisi seçildi.

    Korku ve gerilim türündeki “We Summon the Darkness” başrollerini belirledi. Yakın zamanda “İlk Tanıştığımız Gece”de izlediğimiz Alexandra Daddario ve “Nashville” dizisinden tanıdığımız Keean Johnson filmin başrollerini üstlenecek.

    Filmin genç isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda “Impulse”un yıldızı Maddie Hasson, “Love, Simon”da boy gösteren Logan Miller, bu sene “Beautiful Boy”da izleyeceğimiz Amy ForsythAllison McAtee ve Austin Swift yer alıyor. Geçtiğimiz sene “My Friend Dahmer” ile karşımıza çıkan Marc Meyers’ın yönetmen koltuğuna geçtiği filmin senaryosu Alan Trezza tarafından yazılıyor. Vizyon tarihi henüz belli olmayan film Toronto Uluslararası Film Festivali’nde alıcı bulmaya çalışacak.

    “We Summon the Darkness”, bir dizi cinayetin yaşandığı Orta Batı’da geçiyor. Cinayetlerin sebebi olarak şeytani bir tarikat gösterilmektedir. Üç yakın arkadaş bir heavy metal konseri için yola çıkar ve konserde gelecek vadeden üç müzisyen ile tanışır. Gençler hep birlikte konser sonrası parti yapmak için kızlardan birinin (Alexandra Daddario) evine giderler. Birileri ölmeye başlayınca eğlence dolu gece de farklı bir yola sapar. Her iki taraf da katilin karşı tarafta olduğunu düşünmektedir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top