Hesabım
    “The Old Man and the Gun” Avrupa Prömiyerini Zürih Film Festivali’nde Gerçekleştirecek!

    14. Zürih Film Festivali’nin seçkisinden yeni haberler var.

    27 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 14. Zürih Film Festivali’nin seçkisi için iki yeni film açıklandı. Usta oyuncu Robert Redford’ın son filmi olan “The Old Man and the Gun” ve Dan Fogelman imzalı “Life Itself” festivalde boy gösterecek. Böylece festival, iki filmin de Avrupa prömiyerine ev sahipliği yapacak.

    Dünya prömiyerini Telluride Film Festivali’nde gerçekleştiren “The Old Man and the Gun”ın oyuncu kadrosunda Casey Affleck, Sissy Spacek, Danny Glover, Tom Waits ve Tika Sumpter yer alıyor. “This is Us” dizisinin yaratıcısı Dan Fogelman’ın yönettiği “Life Itself”te ise Annette Bening, Oscar IsaacOlivia Wilde ve Antonio Banderas boy gösteriyor.

    Farrelly Kardeşler’den Peter Farrelly’nin yönetmen koltuğuna geçtiği “Green Book” İsviçre festivalinin açılışını gerçekleştirecek. Festivalde ayrıca Thomas Vinterberg imzalı denizaltı draması “Kursk”, Bradley Cooper ve Lady Gaga’lı “Bir Yıldız Doğuyor”, Alfonso Cuarón’un yeni filmi “Roma”, Yorgos Lanthimos imzalı “The Favourite”, bol yıldızlı “The Sisters Brothers”, Damien Chazelle’in yönettiği “Ay'da İlk İnsan”, Steve Carell ve Timothée Chalamet’li “Beautiful Boy” ve Cannes ödüllü “Capharnaüm” da gösterilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top