Hesabım
    Edgar Ramirez’li “Wasp Network” Kadrosuna Yıldız Yağmuru!

    Filmin kadrosuna Penélope Cruz, Wagner Moura ve Gael García Bernal dahil oldu.

    Altın Küre ve Emmy adaylığı bulunan başarılı aktör Edgar Ramirez’in kadrosunda yer aldığı gerilim filmi “Wasp Network” oyuncu kadrosunu genişletiyor. Oscar ödüllü Penélope Cruz, “Narcos”un unutulmaz Pablo Escobar’ı Wagner Moura ve “Mozart in the Jungle” dizisiyle Altın Küre’ye layık görülen Gael García Bernal filmin kadrosuna dahil olan yeni isimler oldu.

    Fernando Morais’in “The Last Soldiers of the Cold War: The Story of the Cuban Five” (Soğuk Savaş’ın Son Askerleri: Küba Beşlisi’nin Hikayesi) kitabından beyaz perdeye uyarlanan film, 1990’ların sonunda casusluk ve cinayet suçlarından ABD’de hapse atılan beş Kübalı siyasi mahkumun hikayesini anlatıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini “Sils Maria: Ve Perde” ve “Hayalet Hikayesi” gibi filmlerle tanınan Cannes ödüllü Fransız sinemacı Olivier Assayas üstleniyor. “Game of Thrones” ve “Narcos” dizilerinden tanıdığımız Pedro Pascal da ayrıca filmin kadrosunda yer alıyor.

    Oyuncu kadrosuna yeni dahil olan Penélope Cruz bu sene boy gösterdiği “The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” ile Emmy’e aday gösterildi. Wagner Moura ilk yönetmenlik denemesi olan “Marighella”nın çekimlerini tamamladı. Gael García Bernal ise şu sıralarda Pablo Larraín’in yeni filmi “Ema”nın çekimleriyle meşgul.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top