Hesabım
    Amandla Stenberg’li “Sessiz Kalma”dan Yeni Poster Var!

    “Sessiz Kalma”nın ülkemizdeki vizyon tarihi 22 Şubat 2019.

    Açlık Oyunları”, “Her Şey” ve “Karanlık Zihinler” gibi filmlerden tanıdığımız genç yıldız Amandla Stenberg’in başrolünü üstlendiği drama filmi “Sessiz Kalma”nın yeni posteri huzurlarımıza sunuldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Riverdale” dizisinden tanıdığımız K.J. ApaRegina HallRussell HornsbyAlgee Smith, Marvel Sinematik Evreni’nin Falcon’ı Anthony MackieLamar Johnson ve geçtiğimiz sene “John Wick 2”de izlediğimiz Oscar ödüllü Common yer alıyor. “Notorious”, “Faster” ve “Seninle Bir Ömür” gibi filmlerle tanınan George Tillman Jr. ise yönetmen koltuğuna geçiyor. Angie Thomas’ın aynı isimli çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosu Audrey Wells’in imzasını taşıyor.

    16 yaşındaki Starr Carter (Amandla Stenberg) iki farklı dünya arasında kalmıştır; çoğunluğunu fakirlerin ve siyahilerin oluşturduğu mahallesi ve çoğunluğunu zenginlerin ve beyazların oluşturduğu hazırlık okulu. Bir gün en yakın arkadaşı Khalil (Algee Smith) suçsuz yere bir polis cinayetine kurban gider. Toplumun her kesiminden baskı görmeye başlayan Starr, kendi sesine kulak vermeli ve doğru olduğunu düşündüğü şeyi savunmalıdır.

    “Sessiz Kalma” ülkemizde 22 Şubat 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top