Hesabım
    "Downton Abbey" Filmi Çekimlere Başladı!

    "Downton Abbey" filminin çekimleri başladı.

    Downton Abbey'nin film versiyonu için çalışmalar sürüyor. 6 sezonluk televizyon macerasının ardından sevenlerine veda eden fenomen dizinin beyaz perdede devam edeceği macerası için çekimler başladı. Müjdeli haber filmin oyuncularından Michelle Dockery'nin sosyal medya hesabından geldi.

    İngiliz monarşisinin en tepesindeki isim, Kraliçe Elizabeth’in en sevdiği dizi olduğu açıklanan Downton Abbey 1920'li yıllarda hem dünya savaşının etkisiyle hem de sınıf çatışmalarıyla çalkanan bir toplumda, İngiliz soylusu bir evin içindeki hizmetkarlar ve ev sahipleri arasındaki ilişikiyi konu ediniyordu. Filmi de aynı konuyu devam ettirecek.

    Eleştirmenlerden yüksek notlar almayı başaran dizinin ana oyuncuları kamera karşısına geri dönüyor. Violet Crawley rolündeki usta oyuncu Maggie Smith, Robert Crawley rolündeki Altın Küre adayı oyuncu Hugh Bonneville, Lady Edith Crawley rolündeki Laura CarmichaelNon-Stop ile beyaz perdede gördüğümüz, Lady Mary Crawley rolündeki Michelle Dockery ve Cora Crawley rolündeki Elizabeth McGovern film için kadroya geri dönüyorlar. Orijinal kadroya ek olarak Oscar adayı Imelda StauntonGeraldine JamesDavid HaigTuppence Middleton, Simon Jones, Kate Phillips ve Stephen Campbell Moore da kadroya yer alıyor.

    Serinin yönetmeni Brian Percival'ın tekrar kamera arkasına geçtiği filmin senaryosunda da serinin yaratıcısı olan Akademi ödüllü Julian Fellowes'ın imzası yer alıyor. Filmin vizyon tarihi şu an için belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top