Hesabım
    Bond 25'in Kötü Adamı Saïd Taghmaoui Olacak!

    25. Bond filminin kadrosuna Saïd Taghmaoui de katıldı.

    Saïd Taghmaoui sıradaki Bond filminin kötü adamı olacak! Bir oyuncunun, resmi duyuru yapılmadan ya da haber sektördeki medya kaynaklarından birine sızmadan önce büyük bir filmdeki rolü hakkında açıklama yapabilmesi olağandışı bir durumdur. Bu nedenle de açıklamanın bizzat Fransız oyuncunun kendisinden gelmesi sektörde hoş bir sürpriz etkisi yarattı.

    Trainspotting'in unutulmaz yönetmeni Danny Boyle'ın geçtiğimiz söz konusu Bond filminin yönetmen koltuğundan ayrılması sektöre bomba gibi düşmüştü. Boyle çok büyük bir Bond hayranı olduğunu ve bunun da kimi yaratıcı farklılıklara sebep olduğunu öne sürerek projeden ayrılmıştı. Gelen dedikodular ise Boyle ile başrol Daniel Craig arasındaki anlaşmazlıkların gerçek sebep olduğu yönündeydi. İddialara göre Boyle, filmin yapımcıları Michael G. WilsonBarbara Broccoli ve Craig, filmin kötü adamı ve başrol kadın karakteri hakkında anlaşmazlığa düşmüştü.

    Taghmaoui'nin yaptığı açıklamaya göre, filmin kötüsü olmak için Boyle tarafından seçilen oyuncu, şu an için rolün hala geçerli olup olmadığını bilmiyor. Oyuncu, "Yönetmenin kim olacağını bilmiyoruz ve yapımcılar da kötü adam karakteri ile ilgili Rus veya Ortadoğu'yu ele alıp almayacaklarını bilmiyorlar. Rus bir kötü adam isterlerse, rol başkasına gider. İşte bu hayatımın hikayesi. Hayatım hep hayatımı değiştirebilecek bir şeyle ortadan kaybolan bir şey arasındaki bu çizgide." dedi.

    Eon ekibinin Aralık ayında planlanan prodüksiyon başlangıcına dek yeni bir yönetmenle anlaşmaya çalıştığı bildirilirken, filmin vizyon tarihi ileriye alınabilir. Kısacası şu an için 25. Bond filmi için büyük bir belirsizlik söz konusu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top