Hesabım
    Gerilim Filmi "Basement"tan Klipler Geldi!

    Mischa Barton'lı gerilim filmi "Basement"tan yeni klipler yayınlandı.

    The Basement seyircilerinin tüylerini ürpertmeye geliyor. The O.C. dizisinin Marissa Cooper'ı olarak akıllara kazınan güzel oyuncu Mischa Barton'la birlikte sektörün taze yüzlerinden Cayleb Long ve filmdeki performansı için Horrorhound Film Festivali'nden ödül alan Jackson Davis filmin başrollerini üstleniyor.

    Craig tamamen masum görünen, sıradan bir adamdır. Hayatında çok nadiren farklı bir şeyler olmaktadır. Ancak bu durum günün birinde başına gelen korkunç bir şey ile değişir. Kendine geldiğinde bir bodrumda olduğunu fark eden Craig için dehşet anları başlar. Craig, Los Angeles'ta terör estiren bir seri katilin yeni kurbanı olmuştur. Onu kaçırmış olan seri katil Bill, delilikle burun buruna yaşayan, gerçeklikle bağını kaybetmiş bir adamdır. Zamanında kaçırılmış ve işkenceye maruz kalmış olan Bill'in istediği şey, kurbanlarıyla yer değiştirerek geçmişte kendisini bir katile dönüştüren travmayı yeniden yaşamaktır. Bill Craig'e işkence etmeye başladığında alter egoları da bir bir su yüzüne çıkmaya başlar. Craig hayatı için mücadele ederken bir yandan da kendini kurtarmak için Bill'in patolojisinde işine yarayacak bir yol bulmak için umutsuzca çabalamak zorundadır...

    Kadrosunda Tracie ThomsBailey Anne Borders ve Sarah Nicklin'i de bulunduran gerilim filminin yönetmenliğini ilk film deneyimine imza atan Brian M. Conley ve 2 yılın ardından yeniden kamera başına dönen Nathan Ives üstleniyor.

    Film 14 Eylül'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top