Hesabım
    David Thewlis “Rare Beasts” Kadrosunda!

    Billie Piper imzalı “Rare Beasts” kadrosunu genişletiyor.

    Drama filmi “Rare Beasts” oyuncu kadrosuna önemli bir ismi kattı. Harry Potter serisinin Remus Lupin’i olarak tanıdığımız Altın Küre ve Emmy adayı başarılı aktör David Thewlis filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda şimdilik “Doctor Who” ve “Penny Dreadful” dizileriyle tanınan Billie Piper, geçtiğimiz sene “Taboo” dizisinde izlediğimiz Leo Bill, 1994 yapımı “Mezarını Derin Kaz” ile hafızalara kazınan Kerry Fox ve çocuk yıldız Toby Woolf yer alıyor. Çekimlerine başlanan filmin yönetmenliği ve senaristliğini ise başrol Piper üstleniyor.

    Romantik olmayan bir komedi olarak tanımlanan “Rare Beasts”, kariyerini bir numaralı önceliği olarak belirlemiş, yalnız bir anne olan Mandy’e (Billie Piper) odaklanıyor. Bir yandan oğlu Larch’ı (Mandy) büyüten anne, bir yandan da artık var olmayan bir aşk hakkında yazılar yazmaktadır. Mandy bir gün gelenekçi, alımlı ve sorunlu bir adam olan Peter’a (Leo Bill) aşık olur.

    Geçtiğimiz sene “Wonder Woman”da izlediğimiz David Thewlis, “Fargo” dizisinin üçüncü sezonunda da boy gösterdi. Performansıyla Altın Küre ve Emmy’e aday gösterilen İngiliz aktörün gelecek projeleri arasında Sally Hawkins’li “Eternal Beauty” ve “Avatar” devam halkaları bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top