Hesabım
    Halle Berry "Bruised" ile Yönetmen Koltuğuna Oturuyor!

    Halle Berry "Bruised" filmi ile ilk yönetmenlik denemesini gerçekleştirecek.

    Halle Berry ilk yönetmenlik denemesini Bruised ile yapacak. Kesişen Yollar filmindeki performansı ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar ödülünü kazanan ilk ve tek siyahi kadın oyuncu Halle Berry, kadın temelli bir dövüş aksiyon dramının yönetmen koltuğuna oturacak.

    Deadline'dan gelen habere göre Oscar ödüllü güzel oyuncu filmin yönetmen koltuğunun yanı sıra oyuncu kadrosunda da yer alacak. 

    "Bruised" filmi, özünde bir anne-çocuk ilişkisinden destek alıyor. Jackie'nin yaşıtı kadınlara göre çok farklı bir hayat tarzı vardır. Hatta onu tanıyan pek çok kişi Jackie olarak değil, "Justice" olarak bilmektedir. Çünkü Jackie bir karma dövüş sanatları sporcusudur. Ringlere çıkmakta ve hayatını ortaya koyarak rakipleriyle dövüşmektedir. Ancak son zamanlarda hayat ona pek de iyi davranmamıştır. Jackie iyi olduğunu düşündüğü tek şey olan dövüşmek konusunda da tökezlemeye başlamıştır. Ancak işler daha da karışık bir hal alır. Jackie'nin seneler önce terk ettiği oğlu Manny artık 6 yaşındadır ve annesinin kapısına gelmiştir. Bu yeni gelişmenin ışığında Jackie, oğlunun hak ettiği gibi bir anne olabilmek adına korkularıyla yüzleşmek ve zihninde dolaşan şeytanları yenmek zorunda kalacaktır. Bunun için de bulunduğu spor dalının en korkusuz dövüşçülerinden biriyle yüzleşmek ve ringte onu yenmek zorundadır...

    Michelle Rosenfarb'ın senaryosuna imza attığı filmin dövüş sahnelerinin koreografisini ise John Wick serisinin koreografları üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top