Hesabım
    Bilim Kurgu Filmi "Captive State"ten Etkileyici Poster!

    Bilim kurgu filmi "Captive State"in posteri yayınlandı.

    Bilim kurgu filmi Captive State'ten beklenen poster geldi. Gezegenimizi ele geçirenlere karşı mücadelenin başlamasını müjdeleyen poster, kırmızı duman efektiyle de bir hayli etkileyici. Posterde boy gösteren isim ise geçtiğimiz yılın en iyi filmlerinden biri olan ve En İyi Film dahil 3 dalda Oscar ödülüne layık görülen Ay Işığı'nın genç Chiron'u Ashton Sanders...

    Filmin Altın Küre ve Emmy ödüllü Amerikalı oyuncu John Goodman'ı ve Korku Seansı'nın Lorraine Warren'ı, Bates Motel'in Norma Bates'i Vera Farmiga'yı bulunduran kadrosunda Jonathan Majors ve Hemlock Grove'un Miranda'sı Madeline Brewer da yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Maymunlar Cehennemi: Başlangıç ile bilim kurgu türüne aşina olan yönetmen Rupert Wyatt oturuyor. Filmin senaryosunda da yönetmenle birlikte Erica Beeney imzası var. 

    Bir Şikago mahallesinde geşen film bölgenin dünyadışı bir güç tarafından işgal edilişini temel alıyor. Film işbirlikçilerin ve muhaliflerin bakış açılarından durumu ele alıyor. Sıradan bir uzaylı istilasını değil, istilanın ardından yaşanan süreci temeline oturtan film, 10 yılın ardından gezegenlerini geri almak için mücadele veren cesur insanları da işliyor.

    Participant Media yapımı film, ülkemizde 28 Mart 2019 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top