Hesabım
    Jon Hamm Batman Rolüne Açık Olduğunu Söyledi!

    Başarılı oyuncu Jon Hamm Batman rolünü oynamaya sıcak baktığını açıkladı.

    Jon Hamm Batman rolü için iyi bir aday olduğunu söyledi. Henry Cavill'in Superman'iyle ilgili belirsizlikler artarken, Batman cephesinden haberler gelmeye devam ediyor. 2 Altın Küre ödülü bulunan başarılı Amerikalı oyuncu Jon Hamm, Batman rolüyle ilgilendiği açıkladı.

    Adalet Birliği'nin beklentilerin altında kalmasının ardından Warner Bros. cephesi bir hayli sallantılıydı. Solo Batman filminde boy göstereceği ve yönetmenliğini üstleneceği kararlaştırılan Ben Affleck'in yönetmenlikten ayrılmasının ardından filmde boy gösterip göstermeyeceği de şaibeli bir hale gelmişti. Affleck'in son dönemde alkol kullanımı sebebiyle rehabilitasyona girmesi de iddiaları güçlendirir nitelikteydi. Gelen son haberlere göre Affleck'in pelerinli süper kahraman kostümünü resmi olarak çıkarttığı konuşuluyor.

    Bu belirsizlik bulutunun içindeki iyi haber ise, Warner Bros için Batman'i canlandırmaya hazır bir oyuncunun şafakta belirmiş olması! Mad Men ile akıllara kazınan Jon Hamm, Graham Bensinger'a verdiği röportajda Batman rolü ile ilgilendiğini açıkladı.

    Mad Men dizisinin ilk sezonundan beri Batman rolü için yakıştırmaların yapıldığını belirten oyuncu, "Bu senaryoya, hikayenin ne olduğuna bağlı. Ben büyük bir çizgi roman hayranıyım, her zaman olmuşumdur. Dokuz yaşımdan beri çizgi roman okurum ben birçoğu hakkında oldukça bilgiliyim. Türü ve şu ana kadar geldiği noktayı çok seviyorum." dedi. Kendisinin rolle ilgilendiğini ise; "Muhtemelen kostüme sığarım. Çok fazla çalışmam gerekir, ki ben pek sevmiyorum. Ama eminim ki karakterin ilginç bir versiyonu var. Eğer benden oynamamı isterlerse neden olmasın?" diye belirtti.

    Şimdilik, Warner Bros.'tan Batman'in geleceği hakkında resmi bir duyuru yok. Ben Affleck, Batman v Superman: Adaletin Şafağı'ndan bu yana Bruce Wayne ve Batman'e hayat veriyordu. Ancak Matt Reeves'in yönetmenliğini yapacağı solo Batman filminde Affleck'in yer alacağı pek de ön görülmüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top