Hesabım
    Omar Sy “Call of the Wild” Kadrosunda!

    Filmin başrolünü sevilen oyuncu Harrison Ford üstleniyor.

    Oscar adayı usta aktör Harrison Ford’un başrolünü üstlendiği “Call of the Wild” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. 2011 yapımı “Can Dostum” ile büyük sükse yapan César ödüllü Omar Sy filmin kadrosuna dahil oldu. Aktörün hangi rolü üstleneceği açıklanmadı.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Legion” dizisinin yıldızı Dan Stevens ve son olarak “Unfriended: Dark Web” filminde izlediğimiz, şu sıralarda ise “The Purge” dizisinde boy gösteren Colin Woodell yer alıyor. Şimdiye kadar çektiği tüm filmlerle ‘En İyi Animasyon Filmi’ dalında Oscar’a aday gösterilen Chris Sanders yönetmen koltuğuna geçerken, senaryoya “Logan: Wolverine”, "Yaratık: Covenant" ve “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı”nın senaristi Michael Green imza atıyor.

    Usta yazar Jack London’ın 1903 yılında yayımlanan aynı isimli romanından uyarlanan film, gerçek oyuncular ile animasyon karakterlerini bir araya getiriyor. Merakla beklenen yapım, Kanada’nın Yukon bölgesinde altın arayan John Thornton (Harrison Ford) karakterine odaklanıyor. Yakın zamande çekimlerine başlanması beklenen “Call of the Wild” ülkemizde 27 Aralık 2019 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top