Hesabım
    Ben Kingsley ve Oscar Isaac’li “Operation Finale”den Yeni Poster Geldi!

    "Operation Finale" tarihin kanayan yaralarını masaya yatırıyor.

    Oscar ödüllü usta oyuncu Ben Kingsley ve Star Wars serisinin Poe’su, Altın Küre ödüllü Oscar Isaac’i başrollerine yerleştiren tarihi drama filmi “Operation Finale”in yeni posteri görücüye çıktı.

    Oyuncu kadrosunda Lior RazMelanie LaurentTorben LiebrechtNick KrollJoe AlwynHaley Lu Richardson ve Michael Aronov gibi isimleri ağırlayan film, 2002 yapımı “Bir Erkek Hakkında” ile Oscar’a aday gösterilen Chris Weitz tarafından yönetiliyor. Senaryoya Matthew Orton imza atarken, filmin müzikleri iki Oscar ödüllü Fransız besteci Alexandre Desplat’a emanet.

    Film, 2. Dünya Savaşı sırasında işlediği suçlardan dolayı adalet önüne çıkarılabilmesi için Adolf Eichmann'ın izini süren Mossad ajanlarını temel alıyor. 1960'lı yıllarda Arjantin'de geçen hikayede, casus ekibinin başı Peter Malkin, Nazi savaş suçlusu Eichmann'ı bulmak için hummalı bir çalışmaya girişiyor. Yahudilerin Avrupa'daki toplama kamplarına gönderilmesinin sorumlusu olan Eichmann, aynı zamanda Malkin'in kız kardeşi ve kardeşinin çocuklarının ölümünden de sorumludur. Tarihin kanayan yarası için adaleti sağlamaya çalışan Malkin, bir yandan da kendi acılarıyla baş etmeye çalışmaktadır.

    “Operation Finale” 14 Eylül’de İngiltere’de vizyona girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top