Hesabım
    Uzaylı Filmi "Captive State"ten Teaser Geldi!

    Bilim kurgu filmi "Captive State"in ilk teaser videosu yayınlandı.

    Uzaylı filmi Captive State'in ilk teaser videosu yayınlandı. Başrollerine Altın Küre ve Emmy ödüllü Amerikalı oyuncu John Goodman'ı, Korku Seansı'nın Lorraine Warren'ı, Bates Motel'in Norma Bates'i Vera Farmiga'yı ve geçtiğimiz yılın en iyi filmlerinden biri olan ve En İyi Film dahil 3 dalda Oscar ödülüne layık görülen Ay Işığı'nın genç Chiron'u Ashton Sanders'ı yerleştiren bilim kurgu filmi, farklı konusuyla dikkat çekiyor.

    Bir Şikago mahallesinde geşen film bölgenin dünyadışı bir güç tarafından işgal edilişini temel alıyor. Film işbirlikçilerin ve muhaliflerin bakış açılarından durumu ele alıyor. Sıradan bir uzaylı istilasını değil, istilanın ardından yaşanan süreci temeline oturtan film, 10 yılın ardından gezegenlerini geri almak için mücadele veren cesur insanları da işliyor. 10 yıl önce gerçekleşen istila sonucunda fakirlik ve suç tarihe karışmıştır. Ancak karşılığında ödenen bedeller nelerdir?...

     Filmin yönetmen koltuğunda Maymunlar Cehennemi: Başlangıç ile bilim kurgu türüne aşina olan yönetmen Rupert Wyatt oturuyor. Filmin senaryosunda da yönetmenle birlikte Erica Beeney imzası var. 

    Kadrosunda Jonathan Majors ve Hemlock Grove'un Miranda'sı Madeline Brewer'ın da yer aldığı film ülkemizde 29 Mart 2019 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top