Hesabım
    Komedi-Dram Filmi "Private Life"tan İlk Fragman!

    "Private Life" fragmanı ile hamileliğin trajikomik yanına göz atın!

    Komedi dram filmi Private Life'tan ilk fragman yayınlandı. Akademi Ödülü adayı Paul Giamatti ve Primetime Emmy adayı Kathryn Hahn'ı çocuk sahibi olmaya çabalayan bir çift olarak karşımıza çıkarak filmde Netflix dizisi Godless'ın Sadie Rose'u olarak tanıdığımız Kayli Carter da yer alıyor.

    Trajikomik çift hikayesi, Richard ve Rachel isimli bir çiftin komik ve dokunaklı öyküsünü anlatıyor. Richard ve Rachel'ın evliliği oldukça stresli bir evreden geçmektedir. İkili çocuk sahibi olmak istemektedir ancak yaşları ilerledikçe bu isteği gerçekleştirmek zorlaşmaktadır. Doğal yöntemlerden tüp bebeğe kadar türlü yöntemlere başvuran çift kısırlık sancıları çekmektedir. Yardımlı üreme ve evlat edinmenin iç dünyasına sürüklenmeye başlayan çiftin hamilelikteki başarısız girişimleri hep duygusal olarak zihinlerini hem de banka hesaplarını çökertmiştir. Rachel’ın biyolojik saatinin ilerlemesi sebebiyle doktorlar, bir yumurta bağışçısı bulmasını tavsiye ederler. Tam o sırada üvey yeğenleri Sadie, Bard Koleji'ni yarıda bırakıp çiftin yerleşir. İkili Sadie'nin gelişi ile birlikte hem çocuk sahibi olma umutlarına hem de birbirlerine yeniden tutunabilmeye başlar...

    2007 yapımı dramatik komedi Savage Ailesi'nden beri kamera arkasına geçmeyen Tamara Jenkins'in yönetmenliğini ve senaryosunu üstlendiği filmin kadrosunda Molly ShannonSiobhan Fallon HoganJohn Carroll Lynch ve Denis O’Hare de yer alıyor. Prömiyerini geçtiğimiz aylarda Sundance Film Festivali'nde gerçekleştiren dram komedi filmi 5 Ekim'de Netflix'te olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top