Hesabım
    Bella Thorne’lu Gerilim Filmi “Ride”dan Fragman Geldi!

    Kadrosunda genç yıldız Bella Thorne'a yer veren "Ride" filminden ilk fragman yayınlandı.

    Prömiyerini önümüzdeki hafta Los Angeles Film Festivali’nde gerçekleştirecek gerilim filmi “Ride”ın ilk fragmanı ve posteri yayınlandı.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit”te izlediğimiz Jessie T. Usher, yakın zamanda “Famous in Love” dizisinde boy gösteren genç yıldız Bella Thorne ve “The OA” dizisinden Will Brill yer alıyor. Kısa filmleriyle tanınan Jeremy Ungar bu filmle birlikte ilk uzun metrajına ve senaryosuna imza atıyor.

    Aktörlükten yeterince kazanamayan James (Jessie T. Usher), faturalarını bir yolculuk paylaşım uygulaması için çalışarak ödeyebilmektedir. Her zamanki gibi başlayan bir gece, şans eseri güzeller güzeli Jessica (Bella Thorne) ile tanışır. İkili kısa süre içinde samimi olur. Jessica’yı gideceği yere bırakan James, bir sonraki müşterisi Bruno’yu (Will Brill) arabasına alır. Bruno, çılgın bir gece geçireceklerini söyleyerek, James’ten Jessica’yı davet etmesini ister. Ancak silahlı olan Bruno’nun sapkın bir eğlence anlayışı vardır ve ikiliyi korkunç ve tehlikeli şeyler yapmaya zorlar.

    “Ride” Amerika’da 5 Ekim’de gösterime girecek. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top