Hesabım
    Tiffany Haddish’li “The Oath”un Yeni Posteri Oyunculardan İmza Bekliyor!

    Komedi filmi “The Oath”tan yeni poster geldi.

    Yılın merakla beklenen komedi filmi “The Oath”un yeni posteri görücüye çıktı. Amerikan vatandaşlarını Başkan’a bağlılık yemini imzalamaya zorlayan film, yeni posterinde filmin yıldızlarından imza bekliyor.

    Filmin başrollerinde komedi filmlerinin aranan isimlerinden biri haline gelen Tiffany Haddish ve “The Mindy Project” dizisinden tanıdığımız Ike Barinholtz yer alıyor. İkiliye Billy MagnussenJohn ChoMeredith HagnerNora DunnJon BarinholtzChris EllisPriah Ferguson ve 8 Emmy adaylığı bulunan Carrie Brownstein gibi isimler eşlik ederken, yönetmen ve senarist koltuğuna başrol Barinholtz oturuyor.

    Siyasi açıdan bölünmüş bir Amerika’da geçen “The Oath”, 24 saat haber takip eden sinirli Chris (Ike Barinholtz) ve ona kıyasla biraz daha anlayışlı eşi Kai’ye (Tiffany Haddish) odaklanıyor. Vatandaşlardan Şükran Günü’nden sonra Başkan’a bağlılık yemini imzalamaları istendiğinde, çift duyduklarına inanamaz ve görüşlerine ters düştüğü için buna karşı gelir. Yeminin son günü yaklaşırken, tartışmaya meyilli akrabalar, Chris’in gerginliği ve iki hükümet ajanının (John Cho ve Billy Magnussen) beklenmedik ziyareti üst üste gelir ve halihazırda gergin olan Şükran Günü yemeğinde işler çığırından çıkar.

    “The Oath” 12 Ekim tarihinde Amerika’da vizyona girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top