Hesabım
    Timothée Chalamet ve Steve Carell’lı “Beautiful Boy”dan Yeni Kare Geldi!

    “Beautiful Boy”un yönetmenliğini Felix Van Groeningen üstleniyor.

    Prömiyerini bu ay Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştiren ve beğeni toplayan drama filmi “Beautiful Boy”dan yepyeni bir kare yayınlandı.

    Gerçek bir hikayeyi temel alan filmin başrollerini “Beni Adınla Çağır” ile yıldızı parlayan Timothée Chalamet ve Altın Küre ödüllü Steve Carell üstleniyor. Belçikalı sinemacı Felix Van Groeningen’in yönetmen koltuğuna geçtiği filmde Maura TierneyChristian ConveryKaitlyn DeverAmy RyanStefanie Scott ve Julian Works gibi isimler de boy gösteriyor.

    Film, David ve oğlu Nick’in ilişkisini konu ediyor. Nick parçalanmış bir ailenin çocuğudur. Annesi Vicki ile babası David boşanmıştır ve mahkeme onun velayetini annesine vermiştir. İyi bir baba olan David boşanmanın ardından oğlundan uzak kalsa da onunla ilgilenmeyi ihmal etmez. İyi bir çocuk ve başarılı bir öğrenci olan Nick’in hayatındaki değişim kısa sürede ailesinin de dikkatini çeker. Oğlundaki değişimlerin nedenini anlamaya çalışan David acı bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Nick, kristal meth bağımlısıdır. David, oğlunu iyileştirmeye kararlıdır ve her ne olursa olsun onu içine düştüğü bataklıktan kurtaracaktır.

    “Beautiful Boy” ülkemizde 15 Şubat 2019’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top