Hesabım
    Melissa Leo ve Bella Thorne Aynı Filmde Buluşuyor!

    İkili “Leave Not One Alive” filminin başrollerini üstlenecek.

    Bağımsız gerilim filmi “Leave Not One Alive” başrollerini buldu. Oscar ve Altın Küre ödüllü usta aktris Melissa Leo ve yakın zamanda “Famous in Love” dizisinde izlediğimiz genç yıldız Bella Thorne filmin başrollerini üstlenecek.

    “Leave Not One Alive”, oğlu (Jake Weary) gizemli bir şekilde hayatını kaybeden tiyatro oyuncusu Lillian Cooper’a (Melissa Leo) odaklanıyor. Soruşturmadan sorumlu memur (Michael Potts), gencin aşırı dozdan öldüğüne karar verdiğinde, Lillian kendi soruşturmasını başlatmaya karar veriyor. Bu soruşturma sırasında oğlunun eski uyuşturucu satıcısıyla (Bella Thorne) yolu kesişiyor. İhtiyaç duyduğu cevaplara ulaşmaya çalışırken, sahnede hayat verdiği bazı ikonik karakterlerin iç ses olarak ona eşlik ettiği sanrılar gören Lillian, oğlunun intikamını almak için harekete geçiyor.

    Gerilim dolu bir intikam hikayesi anlatan filmin oyuncu kadrosunda Jake Weary, Michael Potts, bu sene “Gotham” dizisinde izlediğimiz Benedict Samuel, son olarak “Acayip Güzelim”de boy gösteren Adrian Martinez ve Kevin Corrigan gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise “Alter Egos” ve “Ava's Possessions” filmleriyle karşımıza çıkan Jordan Galland üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top