Hesabım
    8. Bodrum Türk Filmleri Haftası Ödül Töreni Gerçekleşti!

    8. Bodrum Türk Filmleri Haftası'nda ödüller sahiplerini buldu.

    8. Bodrum Türk Filmleri Haftası'nda ödüller sahiplerini buldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü, Bodrum Belediyesi, Kos (İstanköy) Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) ve Cinemarine Sinemaları’nın katkıları ile Bodrum Sinema ve Kültür Derneği ve Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) tarafından düzenlenen festivalin ödül töreni 15 Eylül Cumartesi akşamı Bodrum Trafo’da gerçekleşti.

    Sunuculuğunu Hakan Bilgin’in üstlendiği ödül töreninde Bodrum Türk Filmleri Haftası’na katılan çok sayıda yapımcı, yönetmen, oyuncu, sinema salonu yatırımcıları, sahipleri ve sponsor kurumlar plaket alırken, SİSAY Başarı Ödülü Zerrin Tekindor ile Timuçin Esen’e, SİSAY Basın Ödülü Magazin Gazetecileri Derneği Başkanı Okan Sarıkaya’ya, SİSAY Medya Ödülü CNN Türk Afiş programı adına Nefise Karatay’a, SİSAY Genç Başarı Ödülü Enes Batur’a, SİSAY Emek Ödülleri Erkan Can, Sumru YavrucukAltan Erkekli ile Bahar Öztan’a takdim edildi. SİSAY Onur Ödülü Ayşen Gruda’ya verilirken, SİSAY Yaşam Boyu Onur Ödülü ise Fatma Girik’e verildi. Rahatsızlıkları nedeniyle Fatma Girik ile Ayşen Gruda geceye katılamadılar.

    Ödül gecesinin sürprizi ise “Müslüm” filminde Müslüm Gürses’in gençliğini canlandıran Şahin Kendirci’ye hediye edilen Müslüm Gürses’in ilk sahip olduğu saz oldu. Muhterem Nur’un Şahin Kendirci’ye hediyesi olan sazı filmin yapımcısı Mustafa Uslu’dan alan genç oyuncu; “Saza gözüm gibi bakacağım ve bu hediye ile çok mutlu oldum” dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top