Hesabım
    Jordan Peele'nin Yeni Korku Filmi "Us"a Duke Nicholson da Katıldı!

    Jordan Peele'nin imzasını taşıyan yeni korku filmi "Us"ta Duke Nicholson da boy gösterecek.

    Jordan Peele'nin yeni filmi Us'ın kadrosuna Duke Nicholson da katıldı. Usta oyuncu Jack Nicholson'ın torunu olan Duke, ilk kez bir filmde boy gösterecek. Genç yeteneğin daha önceki tek deneyimi Dandy Warhols'un müzik klibi olmuştu.

    Key & Peele isimli komedi skeçleri ile ünlenen, ardından komedi türündeki Keanu filminde de boy gösteren Peele ilk yönetmenlik denemesini 4.5 milyon dolarlık bütçesine karşılık 255 milyon dolar gişe elde eden korku-gerilim filmi "Kapan" ile yapmıştı. En İyi Senaryo Oscar ödülüne layık görülen film, gişede de büyük başarı elde etmişti. Oyunculuğu bırakarak yönetmenlikten devam etme kararı alan Jordan Peele'nin ikinci uzun metraj filminin kadrosu da bir hayli geniş.

    Amerikalı komedyen Tim Heidecker, Marvel'ın hit filmi Black Panther'da gördüğümüz Oscar ödüllü güzel oyuncu Lupita Nyong’o ve filmin M'Baku'su Winston DukeThe Handmaid’s Tale ile yıldızı iyice parlayan Elisabeth MossMuhteşem Showman ve Sahil Güvenlik'te boy gösteren Yahya Abdul-Mateen IITitans dizisinden tanıdığımız Anna Diop'a ek olarak çocuk oyuncular Shahadi Wright Joseph, Evan Alex, Cali Sheldon ve ikizi Noelle Sheldon da kadroda yer alıyor.

    Yönetmen koltuğunun yanı sıra senaryoyu da Peele'nin üstleneceği film, orijinal ve kışkırtıcı bir gerilim filmi olarak lanse ediliyor. Peele'nin kendi yapım şirketi Monkeypaw Productions'ın yanı sıra Sean McKittrick ve Jason Blum da projenin yapımcıları arasında yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top