Hesabım
    Keira Knightley'li “Colette”ten Yeni Poster Var!

    Merakla beklenen filmde başrol Keira Knightley'ye Dominic West eşlik ediyor.

    Aşk ve Gurur” ve “The Imitation Game: Enigma” filmleriyle iki kez Oscar’a aday gösterilen başarılı aktris Keira Knightley’nin başrolünde yer aldığı “Colette”in yeni posteri huzurlarımıza sunuldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda iki Altın Küre adayı Dominic West, Eleanor Tomlinson, Fiona Shaw, Ray Panthaki, Aiysha Hart, Denise GoughRobert Pugh ve Masayoshi Haneda gibi isimler yer alıyor. 2014 yapımı “Unutma Beni” ile tanınan Wash Westmoreland yönetmen koltuğuna geçerken, filmin senaryosu Richard GlatzerRebecca Lenkiewicz ve yönetmen Westmoreland üçlüsü tarafından yazılıyor.

    Karizmatik Parisli yazar Henry Gauthier-Villars ile evlendikten sonra Sidonie-Gabrielle Colette, Fransa'nın kırsal kesimlerindeki hayatını, yaratıcı yeteneklerinin kıvılcımlandığı Paris şehrine taşınmak için terk eder. Willy mahlasıyla tanınan kocası, kendi isminde yayınlanacak bir romanın gizli yazarı olarak Colette'i kullanmaya başlar. Çalışmaları büyük başarılar elde ettiğinde, Colette, kocasının ona dayattığı edebi ve mecazi sınırlardan kurtulmaya çalışmaya başlar. Artık kendi adına yazmanın ve yazdıklarını sahiplenerek topluma meydan okumanın zamanı gelmiştir.

    Prömiyerini Ocak ayında Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren “Colette” 21 Eylül’de Amerika’da gösterime girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top