Hesabım
    John C. Reilly ve Steve Coogan’lı “Stan & Ollie”den Fragman Var!

    “Stan & Ollie”nin prömiyeri önümüzdeki ay Londra Film Festivali’nde gerçekleştirilecek.

    Tarihin en eğlenceli komedi ikililerinden biri olan Stan Laurel ve Oliver Hardy'yi konu alan biyografi filmi “Stan & Ollie”nin merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı.

    Komedi ikilisini filmde, bu sene bitmeden “The Sisters Brothers”ta izleyeceğimiz Oscar adaylığı bulunan John C. Reilly ve “Umudun Peşinde” filminin Oscar adayı yıldızı Steve Coogan canlandırıyor. İkiliye filmde Shirley Henderson, Nina Arianda, Danny Huston, Stephanie Hyam, Rufus JonesSusy Kane ve Joseph Balderrama gibi isimler eşlik ederken, yönetmen koltuğunda 2013 yılında “Pislik” ile karşımıza çıkan Jon S. Baird oturuyor.

    İlerleyen yaşları sebebiyle zayıflayan ve Hollywood komedi kralları oldukları altın dönemlerini geride bırakan ikili, geleceklerini belirsiz görmektedir. Sıkıntılı programın baskılarına rağmen, eşleri Lucille ve Ida'nın da desteğiyle, kendi başlarına iki kişilik bir turneye çıkarlar. İkili ülkede dört dönerken, katılımcılar hayal kırıklığı yaratacak kadar düşüktür. Ancak her zaman birbirlerini güldürebilirler ve performanslarının cazibesi de izleyicilere yansır. İkili böylece eski ve yeni pek çok hayranla tekrar bir araya gelir. İkilinin performanslarına duyduklarının yanı sıra birbirlerine olan sevgileri, yeryüzündeki hayranlarının kalplerindeki yerlerini güvenceye almalarını sağlar.

    “Stan & Ollie” İngiltere’de 11 Ocak 2019’da gösterime girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top