Hesabım
    "Loki" ve "Scarlet Witch" Dizileri Marvel Tarafından Ekrana Taşınacak

    Disney platformunda yayınlanacak "Loki" ve "Scarlet Witch" dizilerinin hazırlıklarına başlandı

    Marvel’ın ünlü kahramanları "Loki" ve "Scarlet Witch", kendi dizilerinin kahramanı olmaya hazırlanıyorlar. Flaş habere göre Disney, Marvel evreninden çeşitli karakterleri mini dizi olarak ekrana taşıyacak. Şimdilik Loki ve Scarlet Witch dizileri dışında kesinleşmiş bir projenin olmadığı söyleniyor.

    Marvel ve Disney konuyla ilgili açıklama yapmazken bir diğer bomba ise karakterleri beyazperdede olduğu gibi Tom Hiddleston ve Elizabeth Olsen’ın canlandıracağı söylentisi oldu. Variety’nin haberine göre, iki dizi de altı ya da sekiz bölümden oluşacak ve prodüksiyon bütçeleri filmlerle eş düzeyde olacak. Dizilerin prodüksiyonunu Marvel Studios yürütürken yapım sürecinde şirketin ünlü simalarından Kevin Feige rol alacak. Projeler için senarist arayışına başlandığı da diğer detaylar arasında.

    Disney’in içerik platformunun 2019 sonlarında açılması bekleniyor. Platform için hazırlanan iddialı içerikler arasında Jon Favreau’lu Star Wars dizisi, High School Musical uyarlaması ve Lady and the Tramp filmi var. Öte yandan Marvel TV Studios ve Disney’in ortaklığı farklı platformlarda yayınlanan Agents of S.H.I.E.L.D. ve Daredevil dizilerinde de devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top