Hesabım
    ‘Dişi Terminatör’, Antalya’ya Geliyor!

    ‘Terminatör 3’ filminin yıldızı Kristanna Loken, 55. Uluslararası Antalya Film Festivali’ne katılmak için Türkiye’ye geliyor!

    ‘Terminatör 3’ filminin yıldızı Kristanna Loken, 55. Uluslararası Antalya Film Festivali’ne katılmak üzere 3 Ekim’de Türkiye’ye geliyor.

    Terminatör 3 filmiyle parlayan Kristanna Loken, Oscarlı aktör Sir Ben Kingsley, Pierce BrosnanJason Statham gibi usta isimlerle aynı projelerde yer aldı.yer almıştı. New York Uluslararası Bağımsız Film ve Video Festivali’nde 2004’te ‘Worn Like a Tattoo’ kısa filmiyle ‘En İyi Kadın Oyuncu’, 2008’de ise‘Lime Salted Love’ filmiyle ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödülünü kazanan Loken gönderdiği videoyla Türkiye’deki hayranlarına bir de mesaj yolladı. Kristanna Loken videoda ‘İnanılmaz konuklarla muhteşem bir festival olacak. Yakında Antalya’da sizi görmeyi dört gözle bekliyorum’ sözlerini sarf etti.

    Geçtiğimiz haftalarda, festivalin Sanat Direktörü Mike Downey tarafından açıklanan ve Cannes, Berlin, Sundance gibi festivallerden gelen kurgusal ve belgesel uzun metraj filmleri içeren yarışma filmleri ve seçkisi 55. Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında bu yıl 29 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında gösterilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top