Hesabım
    "Life Itself"ten Gelen Klipte Torun Sevgisi Ön Planda!

    "Life Itself"ten gelen yeni klipte bir babaannenin torun sevgisini görüyoruz.

    Bol yıldızlı Life Itself'ten gelen klipte patavatsız bir babaannenin torun aşkını görüyoruz. Altın Küre ödüllü Oscar Isaac, “House” dizisiyle tanıdığımız Olivia Wilde, “Homeland”in yıldızı Mandy Patinkin ve 3 Primetime Emmy ödülü sahibi Jean Smart'ın boy gösterdiği klipte, oğlu ve gelininin çocuk sahibi olacaklarının heyecanına kapılan babaanne, sevimli patavatsızlığıyla seyircileri güldürüyor.

    Evli bir çift New York'un sokaklarından, İspanyol kırsalına kadar hem yıllarda hem de kıtalarca süren çok nesilli bir aşk hikayesine öncülük ederken, tek bir olay ile hikayenin bütün karakterlerini de birbirine bağlıyor. New Yorklu çiftin hikayesi okul aşkından evliliğe ve ilk çocuklarının doğuşuna doğru iilerledikçe, yolculuğunun beklenmedik yönleri, kıtalarda yankı yapan ve yaşam süreleri boyunca etki uyandıran bir yola imkan tanıyor...

    Usta aktör Samuel L. Jackson, 4 Oscar adaylığı bulunan Annette Bening, genç yıldız Olivia Cooke, 3 Altın Küre adayı Antonio BanderasSergio Peris-Mencheta ve Hollywood'un yükselen yıldızı Laia Costa'yı kadrosunda bulunduran bol yıldızlı yapım jenerasyonlar arası bir hikayeyi seyircilerle buluşturuyor.

    Prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin yönetmenliğini ve senaristliğini, 2015 yapımı “Danny Collins”e imza atan Dan Fogelman yapıyor. “Life Itself” 21 Eylül’de Amerika’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top