Hesabım
    Tanner Beard “We Summon the Darkness” Kadrosunda!

    Gerilim filmi “We Summon the Darkness” oyuncu kadrosunu genişletiyor.

    Bağımsız korku ve gerilim filmi “We Summon the Darkness”ın oyuncu kadrosuna Tanner Beard dahil oldu. Aktör filmde kendini bir anda karmaşanın ortasında bulan Şerif Dembrowski karakterine hayat verecek.

    Filmin genç isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda yakın zamanda “İlk Tanıştığımız Gece”de izlediğimiz Alexandra Daddario, “Nashville” dizisinden tanıdığımız Keean Johnson, “Impulse”un yıldızı Maddie Hasson, “Love, Simon”da boy gösteren Logan Miller, bu sene “Beautiful Boy”da izleyeceğimiz Amy ForsythAllison McAtee ve Austin Swift yer alıyor. Geçtiğimiz sene “My Friend Dahmer” ile karşımıza çıkan Marc Meyers’ın yönetmen koltuğuna geçtiği filmin senaryosu Alan Trezza tarafından yazılıyor. Filmin çekimleri şu sıralarda devam ediyor.

    “We Summon the Darkness”, bir dizi cinayetin yaşandığı Orta Batı’da geçiyor. Cinayetlerin sebebi olarak şeytani bir tarikat gösterilmektedir. Üç yakın arkadaş bir heavy metal konseri için yola çıkar ve konserde gelecek vadeden üç müzisyen ile tanışır. Gençler hep birlikte konser sonrası parti yapmak için kızlardan birinin (Alexandra Daddario) evine giderler. Birileri ölmeye başlayınca eğlence dolu gece de farklı bir yola sapar. Her iki taraf da katilin karşı tarafta olduğunu düşünmektedir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top