Hesabım
    Uzaylı Filmi "Captive State"ten Altyazılı Fragman!

    Uzaylı istilası filmi "Captive State"ten altyazılı fragman yayınlandı.

    Uzaylı filmi Captive State'ten ilk altyazılı fragman burada! Yönetmen koltuğunda Maymunlar Cehennemi: Başlangıç ile bilim kurgu türüne aşina olan yönetmen Rupert Wyatt'ı oturtan uzaylı istilası filmi, bilinen uzaylı filmlerinden farklı bir işleyişe sahip.

    Bir Şikago mahallesinde geçen film bölgenin dünyadışı bir güç tarafından işgal edilişini temel alıyor. Film işbirlikçilerin ve muhaliflerin bakış açılarından durumu ele alıyor. Sıradan bir uzaylı istilasını değil, istilanın ardından yaşanan süreci temeline oturtan film, 10 yılın ardından gezegenlerini geri almak için mücadele veren cesur insanları olduğu kadar sırtını uzaylılara yaslayarak bu istiladan memnun olan kesimi de işliyor. 10 yıl önce gerçekleşen istila sonucunda fakirlik ve suç tarihe karışmıştır. Ancak karşılığında ödenen bedeller nelerdir?...

    Başrollerine Altın Küre ve Emmy ödüllü Amerikalı oyuncu John Goodman'ı, Korku Seansı'nın Lorraine Warren'ı, Bates Motel'in Norma Bates'i Vera Farmiga'yı ve geçtiğimiz yılın en iyi filmlerinden biri olan ve En İyi Film dahil 3 dalda Oscar ödülüne layık görülen Ay Işığı'nın genç Chiron'u Ashton Sanders'ı yerleştiren bilim kurgu filminin kadrosunda Jonathan Majors ve Hemlock Grove'un Miranda'sı Madeline Brewer da yer alıyor. Filmin senaryosunda da yönetmenle birlikte Erica Beeney imzası var. 

    "Captive State" 29 Mart 2019 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top