Hesabım
    Men In Black'ten İlk Set Görselleri Geldi!

    Tessa Thompson ve Chris Hemsworth "Men In Black" setinden fotoğraflar paylaştı!

    Men In Black'in başrolüne Tessa Thompson ve Chris Hemsworth getirilerek yeniden çekileceği haberlerinin ardından çekimlerin başladığını müjdeleyen ilk görüntüler paylaşıldı! Tessa Thompson ve Chris Hemsworth'ün Instagram hesaplarından paylaştığı görsellerde Thompson ve Hemsworth'ün kostümleriyle birlikte kamera arkasında oldukları görülüyor.

    Will Smith'i başrolünde bulunduran üç Men In Black filminin ardından, yeni bir spin-off filminin çekileceği haberleri geçtiğimiz aylarda duyuruldu. Thor: Ragnarok'ta birlikte rol alarak uyumlu olduklarını kanıtlayan Tessa Thompson ve Chris Hemsworth'ün yeni Men In Black filminin başrolüne getirilmeleri, hayranlar tarafından olumlu tepkiler elde edilmesine neden oldu. Hemsworth, Thompson ile birlikte Avengers yapımlarından ayrı bir filmde çalışacak olsalar da, bu birlikteliğe "Revengers" adını vererek bir ekip olduklarının sinyallerini verdi.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    ☯️ #MIB @chrishemsworth

    Tessa Thompson (@tessamaethompson)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Yeni Men In Black spin-off filminin adının belli olmaması dahil olmak üzere hakkında çok bilgiye sahip olunmasa da film, oyuncu kadrosunun gündeme gelmesiyle sinema dünyasının en çok merak edilen filmlerinden biri haline gelmiş durumda. Filmin kadrosunda yer alacağı açıklanan diğer önemli isimler Liam Neeson, Kumail Nanjiani, Rebecca Ferguson, Emma Thompson'dan oluşuyor.

    Film, ülkemizde 14 Haziran 2019'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top