Hesabım
    Merakla Beklenen “Kingsman 3”ün Vizyon Tarihi Açıklandı!

    Yönetmen ve senarist koltuğu da bir kez daha Matthew Vaughn'a emanet.

    Aksiyon, macera ve komedi türlerini başarılı bir şekilde harmanlayan Kingsman serisinin üçüncü devam halkasından heyecan verici haberler geldi! Merakla beklenen filmin 8 Kasım 2019 tarihinde vizyona gireceği açıklandı. İlk iki filmde yönetmen ve senarist koltuğuna oturan Matthew Vaughn, bu filmin de yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenecek.

    Oyuncu kadrosunda Taron Egerton, Colin Firth, Mark Strong, Sophie Cookson, Samuel L. Jackson, Michael CaineSofia Boutella ve Mark Hamill gibi yıldızlara yer veren 2014 yapımı “Kingsman: Gizli Servis” izleyenler tarafından çok sevildi ve tüm dünyada 414 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek devam filmini kaçınılmaz kıldı. Üç yıl sonra gelen devam filmi “Kingsman: Altın Çember” kadrosunu Julianne Moore, Halle Berry, Elton JohnPedro PascalChanning Tatum ve Jeff Bridges gibi önemli isimlerle genişletti ve ilk filmin başarısına çok yaklaşarak gişeden 410 milyon dolar kazandı.

    Vizyon tarihine bir yıldan daha uzun bir süre olan “Kingsman 3”ün henüz resmi bir ismi bulunmuyor. Oyuncu kadrosuna kimlerin geri döneceği veya nasıl bir hikaye anlatılacağı da henüz gizemini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top