Hesabım
    Chris Evans ‘Defending Jacob’ ile Ekrana Geri Dönüyor

    Apple dizisi ‘Defending Jacob’ın başrolüne Chris Evans geldi

    Chris Evans, Apple imzalı mini dizi Defending Jacob’ın başrolünde yer alacak. Yıldız oyuncu, sezon onayını alan diziye yürütücü yapımcı olarak da dahil oldu.

    2012 basımı çok satan romandan uyarlanan Defending Jacob, showrunner Mark Bomback tarafından yaratıldı. William Landay imzalı roman, 14 yaşındaki oğlu cinayetle suçlanan Andy Barber’ın hikayesini işliyor. Şehrin en başarılı savcılarından olan Andy, bu davayı soruşturdukça oğluna dair yeni gerçeklerle yüzleşiyor.

    Marvel’ın beyazperde uyarlamalarında Kaptan Amerika olarak karşımıza çıkan Chris Evans, ekrandaki ilk ve tek devamlı rolünü 18 yıl önce Opposite Sex dizisinde gerçekleştirdi.

    Dizinin showrunner ve yaratıcısı Mark Bombak’ın War for the Planet of the Apes, Dawn of the Planet of the Apes, Outlaw King ve The Umbrella Academy gibi ünlü yapımların senaryosunda imzası var.

    Defending Jacob’ın yürütücü yapımcılığını Rosalie Swedlin, Adam Shulman ve Morten Tyldum üstleniyor. Tyldum ayrıca yönetmen koltuğunda da yer alıyor. Dizi Paramount Television ve Anonymous Content işbirliğinde ekrana taşınacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top