Hesabım
    Yeni Danny Boyle Filminin Vizyon Tarihi Öne Çekildi!

    Yeni Danny Boyle filmi gişede daha başarılı olacağı bir tarihe çekildi.

    Trainspotting”, “Milyoner” ve “127 Saat” gibi filmlerle tanınan Oscar ödüllü yönetmen Danny Boyle’un yeni filminin vizyon tarihi daha erken bir tarihe çekildi. Filmden gelen ilk görüntülerden fazlasıyla memnun olan Universal filmin vizyon tarihini 13 Eylül’den 28 Haziran 2019’a çekti. Değişikliğin bir diğer sebebi de “Downton Abbey” filminin 13 Eylül’de gösterime gireceğinin duyurulması oldu.

    Bir gün uyandığında The Beatles grubunun şarkılarını hatırlayan tek insanın kendisi olduğunu fark eden bir adamı konu alacak müzikal ve komedi filminin henüz resmi bir ismi bulunmuyor. Filmin oyuncu kadrosu “Tam Gaz” ve “Sindirella” filmlerinin yıldızı Lily James, “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı”ndaki performasıyla çok konuşulan Ana de Armas, iki Emmy ödüllü Kate McKinnon, “Damned” dizisiyle tanınan Himesh Patel ve dört Grammy ödüllü müzisyen Ed Sheeran’dan oluşuyor. Senaryoyu ise “Dört Nikah Bir Cenaze”, “Zamanda Aşk” ve “Aşk Her Yerde” gibi filmlere imza atan Oscar adayı senarist Richard Curtis yazıyor.

    Yeni Danny Boyle filminin gişedeki rakipleri; Tiffany Haddish ve Rose Byrne’lü komedi filmi “Limited Partners” ve James Mangold’un Christian Bale ve Matt Damon’lı “Ford v. Ferrari” filmi olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top