Hesabım
    Brandon Sklenar “Midway” Kadrosunda!

    Çekimleri devam eden “Midway” oyuncu kadrosunu genişletiyor.

    ABD’nin 2. Dünya Savaşı sırasında Japonya ile olan savaşında bir dönüm noktası olan Midway Muharebesi’nin gerçek hikayesini anlatan aksiyon filmi “Midway”in oyuncu kadrosuna önümüzdeki aylarda "Vice" filminde izleyeceğimiz Brandon Sklenar dahil oldu.

    Filmin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda üç Oscar adayı Woody Harrelson, “Hobbit” serisiyle tanınan Luke Evans, Altın Küre ve Emmy adaylığı bulunan Patrick Wilson, “This Is Us” dizisinin Altın Küre adayı yıldızı Mandy Moore, “Deadpool”un kötü adamı Ed Skrein, “Kara Şövalye”den tanıdığımız Aaron Eckhart, bu sene “Alita: Savaş Meleği”nde izleyeceğimiz Keean Johnson, “Thor” filmlerinde boy gösteren Tadanobu Asano, iki Altın Küre adayı Dennis Quaid, şarkıcı ve oyuncu Nick Jonas, “The Man in the High Castle”ın yıldızı Luke KleintankJun Kunimura ve Etsushi Toyokawa yer alıyor.

    100 milyon dolardan fazla bütçeye sahip filmin yönetmen koltuğuna “Kurtuluş Günü”, “Yarından Sonra”, “2012” ve “Beyaz Saray Düştü” gibi büyük bütçeli aksiyon filmleri ile tanınan Roland Emmerich geçiyor. Filmin senaryosuna ise Wes Tooke imza atıyor. Çekimleri devam eden “Midway” Amerika’da 8 Kasım 2019 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top