Hesabım
    Bryan Cranston Unutamadığı ‘Breaking Bad’ Sahnesini Anlattı

    Bryan Cranston en çok etkilendiği ‘Breaking Bad’ anıyla ilgili konuştu

    Breaking Bad’in başrolü Bryan Cranston, efsanevi dizinin 2. sezonunda yer alan bir sahnede nasıl dağıldığını açıkladı.

    Beş sezon boyunca ekranlarda kalan Breaking Bad, bu süreçte onlarca unutulmaz ‘an’a ve repliğe ev sahipliği yaptı. 2. sezonda yer alan bir sahne ise hayranlarının gönlünde bambaşka bir yere sahipti. Jane karakterinin kendi kusmuğunda boğulduğu; Walter’ın ise sessizce bu anı izlediği o meşhur sahne, Cranston’ı da en az izleyiciler kadar etkilemiş olacak ki bu konuda bir kez daha içini döktü.

    Tribeca panelinde konuşan Cranston, moderatörün sorusu üzerine, kariyerinde duygusal anlamda risk aldığı ağır sahnelerden bahsetti. “Rol yaparken duygu sarmalına yakalandığınız anlar vardır. Bu bir girdaba benzer, içerisinde dönüp durursunuz” diyen Cranston, Jane’in ölümünü bu sahnelerden biri olarak nitelendirdi.

    Sahneyi çekerken Jane karakterine baktığında kendi kızını hatırladığını söyleyen Cranston “şimdi konuşurken bile biraz nutkum tutuldu çünkü bir baba olarak beni en çok korkutan şey bu. Orada boğularak ölen kişinin benim kızım olması riski ve bu halen daha ödümü patlatıyor” dedi. Kamera kayıttan çıktıktan sonra gözleri yaşlı bir şekilde Anna Gunn’ın yanına gittiğini açıklayan Cranston, rol arkadaşına sarılarak sakinleşmiş.

    Cranston ayrıca senaryonun ilk taslağında sahnenin çok daha karanlık olduğunu belirtirken orijinal versiyonunu da anlattı: “Jane öksürmeye başlıyor, yan yatıyor, Walt ona bakıyor ve Jane’i omzundan itiyor, o da bu yüzden sırtının üstüne düşüyor . Yani Walt onu gerçek anlamda öldürmüş oluyor.” Cranston, kanalın ve stüdyonun araya girmesiyle sahnenin yumuşatıldığını açıkladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top