Hesabım
    Ben Foster ve Elle Fanning’li “Galveston”dan Fragman Var!

    Suç ve gerilim filmi "Galveston"ın yeni fragmanı görücüye çıktı.

    Prömiyerini geçtiğimiz Mart ayında South by Southwest Film Festivali’nde gerçekleştiren bağımsız suç ve gerilim filmi “Galveston”ın yeni fragmanı yayınlandı.

    Filmin başrollerini “3:10 Yuma”, “Hell or High Water” ve “Rehine” gibi filmlerde izlediğimiz Ben Foster ve “Malefiz”in Aurora’sı olarak tanıdığımız genç yıldız Elle Fanning üstleniyor. Başarılı Fransız aktris Mélanie Laurent’ın yönetmen koltuğuna geçtiği filmde, “Riverdale” dizisinin yıldızı Lili Reinhart, iki Altın Küre ödüllü Beau Bridges, María Valverde, Robert AramayoC.K. McFarland ve Adepero Oduye gibi isimler de yer alıyor. “True Detective”in iki Emmy adayı yaratıcısı Nic Pizzolatto’nun aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosuna da yönetmen Laurent imza atıyor.

    New Orleans’lı tetikçi Roy Cady’e (Ben Foster) 40 yaşında akciğer kanseri teşhisi konur. Ancak kansere sıra gelmeden, mafya babası patronu onu ortadan kaldırmaya karar verir. Patronunun planını sekteye uğratan Roy’un yolu Raquel “Rocky” Arceneaux (Elle Fanning) isimli bir fahişe ile kesişir. Birlikte kaçmayı başaran ikili yolda bir de Raquel’in küçük kız kardeşi Tiffany’i yanlarına alır. Roy, Galveston’a doğru yola çıkarak intikamını planlamaya başlar.

    “Galveston” Amerika’da 19 Ekim tarihinde gösterime girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top