Hesabım
    Dünyaca Ünlü Yönetmen Bela Tarr, Antalya’ya Geldi!

    Bela Tarr 55. Uluslararası Antalya Film Festivali için atölye çalışmalarına başladı.

    Macar yönetmen Béla Tarr, 55. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde! Yeni nesil yönetmenlere öncülük etmesiyle tanınan dünyaca ünlü yönetmen bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen Antalya Film Forum’a özel bir atölye düzenlemek üzere Antalya’ya geldi. Bela Tarr tarafından seçilen 12 katılımcı, dün ilk kez usta yönetmenle buluştu.

    Uluslararası Antalya Film Festivali için atölye çalışmalarına başlayan ünlü yönetmen ve 12 katılımcı hemen çalışmalara başladı. Yönetmenle birlikte 12 katılımcı proje geliştirme toplantılarının ardından yapacakları çekimler için Antalya'nın semt pazarlarında mekan keşfine çıktı. Kaleiçi gibi turistik bölgeleri de atölye katılımcılarıyla dolaşan Tarr, 3 Ekim'e kadar sürecek atölye süresince yeni nesil yönetmenlerin sanatsal yaklaşımlarına mentorluk yapacak ve finalistlerle kısa film çekecek.

    Bu yıl 55.si düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali 29 Eylül - 5 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. Seçki için Cannes, Berlin, Sundance gibi festivallerden gelen filmler, kurgusal ve belgesel uzun metraj filmlerden oluşuyor.

    55. Uluslararası Antalya Film Festivali, gelenekselleşmiş mekanı olan Cam Piramit ve AKM alanının içinde yer aldığı Festival Vadisi’nde sinemaseverlerle buluşacak. Bu yıl ilk kez Konyaaltı Sahil Park'ta yer alan açık hava gösterim alanının da programa dahil edildiği festivalde, 2 kapalı ve 1 açık hava olmak üzere 3 mekanda gösterimler gerçekleşecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top